karelly travel

Paste in Opatija

Perioada circuit: 10.04 - 17.04
Destinatie: Opatija - Lacurile Plitvice - Venetia - Trieste
Durata: 7 nopti
Masa: Demipensiune
Transport: Individual

Paste in Opatija


Servicii incluse:
• transport cu autocar modern, clasificat 3*;
• 7 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3* si 2*; • 5 cine la hotel in Opatija;
• vizitele cuprinse in program;
• ghid insotitor din partea agentiei pe traseu (insotitorul nu are dreptul de a oferi explicatii la obiectivele turistice din strainatate).

Early Booking 12% - pentru rezervarile efectuate pana la 31.01.2015


Servicii neincluse:
• asigurari (storno, medicala);
• intrarile la obiective si serviciile de ghizi locali;
• excursiile optionale (min 30 pers): Parcul National Plitvice - 25 eur/pers; Excursie Venetia – 60 eur /pers (include transport autocar, check-point, taxe, transfer vaporeto, ghid insotitor); Trieste - 25 eur/pers, Croaziera pe Dunare cu cina - 30 eur /pers.
• alte servicii decat cele mentionate in program.
• Obligatoriu! Taxa locala (acolo unde este necesara) se achita direct la receptia hotelului si NU este inclusa in pretul excursiei.

Detalii plecare:

ZIUA 1. BUCURESTI - BELGRAD (750 km)   
Intalnire dimineata in parcarea restaurantului Cina cu insotitorul de grup la ora 05:45. Plecare din Bucuresti la ora 06:00 pe traseul Pitesti – Sibiu – Arad – Timisoara – Belgrad. Sosire si cazare hotel 3* Belgrad.
ZIUA 2. BELGRAD – ZAGREB - OPATIJA (570 km)
Mic dejun. Scurt tur de oras in Belgrad unde putem admira Citadela Kalemegdan situata la confluenta raurilor Sava şi Dunare, Piata Republicii, Palatul Printesei Ljubice, Strada Mihajlova, Templul Sf. Sava- cea mai mare biserica ortodoxa din oras, Casa Florilor – Mausoleul dedicat lui Tito, Muzeul National. Scurta oprire in Zagreb. Seara, Cazare si cina hotel 2* in zona Rijeka-Opatija
ZIUA 3. OPATIJA - PARCUL NATIONAL PLITVICE
Mic dejun. Zi libera la dispozitie sau optional, excursie la Parcul National Plitvice, cea mai veche rezervatie naturala din sud-estul Europei, declarat in anul 1979 patrimoniu mondial UNESCO. Reprezinta un sistem carstic format din 16 lacuri, unite între ele de raul Plitvice si de zecile de cascade spectaculoase. Padurile dese de pin care flancheaza sistemul carstic adapostesc ursi, lupi și diferite specii de pasari. Cel mai mare lac este lacul Kozjak (navigabil). Dupa-amiaza intoarcere in statiune si timp liber la dispozitie. Seara, cazare si cina hotel 2* in zona Rijeka - Opatija
ZIUA 4. OPATIJA - VENETIA
Mic dejun. Zi libera la dispozitie sau excursie optionala la Venetia. Astazi aveti ocazia sa explorati un oras unic, un oras romantic, renumit in intreaga lume pentru carnavalul de la Venetia. Strazile inguste si casele construite pe apa reflecta perfect trecutul maiestuos al palatelor fastuoase care astazi gazduiesc evenimente exclusiviste. Veti putea admira Piaza San Marco, Basilica San Marco, Campanille, Punta Rialto, dar si complexul unic al Palatului Dogilor si Puntea Suspinelor. Timp liber in Venetia pentru cumparaturi si vizite individuale. Nu ratati o plimbare cu gondola pe numeroasele canale, sau o vizita in insulele Burano si Murano. Seara, cazare si cina hotel 2* in zona Rijeka - Opatija
ZIUA 5. OPATIJA - TRIESTE       
Mic dejun. Zi libera la dispozitie, sau excursie optionala in Trieste – unul din marile porturi de la Marea Adriatica. Se viziteaza Piazza dell'Unita d'Italia in care vom admira Primaria, Palatul guvernamental si Fantana construita in anul 1750, evocand cele 4 continente, apoi Catedrala San Giusto si Castelul Miramar si nu in ultimul rand faleza si portul cu o panorama exceptionala. Seara, cazare si cina hotel 2* in zona Rijeka - Opatija.
ZIUA 6. FARMECUL MARII ADRIATICE    
Mic dejun. Program liber pentru relaxare pe malul Adriaticii. Seara, cazare si cina hotel 2* in zona Rijeka - Opatija
ZIUA 7. POSTOJNA – BUDAPESTA    
Mic dejun. Plecare spre Slovenia. La Postojna vom vizita celebra pestera (intrarea nu este inclusa), fenomen carstic de exceptie in Europa, ce atrage anual milioane de vizitatori. Plecare spre Budapesta. Optional, croaziera pe Dunare cu cina bufet. In unduirile placute ale Dunarii veti putea admira “by night” Parlamentul, Palatul Regal, Dealul Gellert cu a sa Citadela si Statuia Libertatii, Bastionul Pescarilor, faleza Dunarii dar si splendidele poduri de peste Dunare care fac legatura intre Buda si Pesta. Cazare hotel 3* Budapesta.
ZIUA 8. BUDAPESTA - BUCURESTI
Mic dejun. Plecare spre Bucuresti. Sosire seara, in functie de trafic si formalitatile vamale. 

Alte circuite:

Promoveaza:

facebook

Early Booking

early booking

Abonare newsletter

abonare newsletter
Daca doresti sa aflii primul totul despre ultimele oferte, last minute sau reduceri inscriere-te la newsletter:

Parteneri

booking tez tour

Vremea in statiuni

Mamaia
Varna
Budva
Heraklion
Corfu
Antalya
Barcelona
Hurghada
Tunis
Tenerife