karelly travel

PELERINAJ LA MEDJUGORJE

Perioada circuit: 21.04 - 26.04
Destinatie: Medjugorie - Split - Mostar
Durata: 5 nopti
Masa: Demipensiune
Transport: Autocar

PELERINAJ LA MEDJUGORJE


Servicii incluse:
CALATORIE CULTURALA SI SPIRITUALA BOSNIA HERTEGOVINA- CROATIA

transport cu autocar modern;
5 nopti cazare cu mic dejun, la hotel  3*
5 cine
vizite ghidate – insotitor grup din Romania


Servicii neincluse:
intrări la muzee sau alte obiective turistice; alte vizite decat cele prevazute in program
excursiile optionale la Dubrovnik si Mostar  ( 15 euro/ persoana fiecare  excursie )- se inscrie la rezervare
asigurarea medicală de călătorie;


Detalii plecare:
Ziua 1. (duminica 21.04.2019):   BAIA MARE - CLUJ NAPOCA - SATU MARE – ARAD - MOHACS - MEDJUGORJE
Imbarcare din Cluj Napoca ora 00:00- Baia Mare ora  00:00, Satu Mare 01:30 si deplasare pe traseul  Arad- Mohacs. Dupa masa vizite in Sarajevo. Tur panoramic al orasul capitala a Bosniei Hertegovina- Catedrala Inimii Sacre, Catedrala Nasterea Maicii Domnului, Teatrul National, Sarajevo Ballet,  Podul Latin- capatul de nord al podului este locul unde a fost asasinat arhiducele Franz Ferdinand al Austriei, in anul 1914. Drumul nostru continua spre  Medjugorje. Seara cazare si cina la Medjugorje- Pensiunea Mir 3* sau echivalent.

 

Ziua 2. (luni 22.04.2019)  -  MEDJUGORJE

Micul dejun, tur de recunoaștere a locurilor de reculegere din preajma bisericii Sfântul Iacob. Oficiile religioase la Biserica parohială Sfântul Iacob. (de la ora 18:00). Posibilitate pentru spovedanie.

Sau:

Excursie optionala la ora 10:00 la Dubrovnik (15 euro/ persoana- minim 25 persoane).  Vizitam orasul medieval cel mai bine conservat din Europa si unic prin monumentele sale. Se viziteaza : Cetatea, zidurile orasului vechi, Catedrala, Biserica Sf. Vlaho (patronul orasului), Palatul Rectorilor, Turnul cu Ceas. Cina si cazare pensiune Medjugorje.

 

Ziua 3. (marti 23.04.2019) MEDJUGORJE- MOSTAR

Micul dejun, urcare pe Colina Podbrdo - locul primelor apariţii pentru rugăciunea rozariul. La ora 12:00 vizita la cascada Kravice este una dintre cele mai spectaculoase cascade din Europa. Are o lăţime de 120 de metrii, motiv pentru care unii o mai numesc şi "Mică Niagară" şi o inltime de 25 metrii. Vizita la Tihalina un sat situat la cca 30 km sud-vest de Medjugorje în parohia căruia se află o splendidă statuie a Sfintei Fecioare Maria în mărime ceva mai mare decât cea naturală, parcă coborâtă în mod miraculos din cer, pe care pelerinii în mod unanim, datorită frumuseții ei dumnezeiești, o identifică cu Fecioara Maria așa cum apare ea la Medjugorje Drumul nostru continua spre Mostar , cu infatisareasa orientala si cu podul mai vechi de 450 de ani. Orasul evechi este tipic turcesc cu stradute inguste si case joase.  Orasul a avut mult de suferit in urma razboiului, azi este in reconstructie si primeste cu caldura turisti de pretutindeni. Nu puteti rata o vizita in bazarul de aici. Ne intoarcem in Medjugorje. Cina si cazare pensiune Medjugorje.

 
 
Ziua 4. (miercuri 24.04. 2019) MEDJUGORJE

Micul dejun, urcare pe muntele Križevac pentru a parcurge drumul crucii.  Timp liber in statiune si participare la  oficiile religioase la Biserica parohială Sfântul Iacob. (de la ora 18:00) Posibilitate pentru spovedanie

Sau:

Excursie optionala (15 euro/ pers., minim 25 persoane). La ora 12:00 se pleaca la  Vepric pentru a vizita ’’Micul Lourdes’’. Sanctuarul este construit într-un peisaj deluros cu peşteri naturale, păduri de pini, vegetaţie luxuriantă şi un pârâu, imitând perfect sanctuarul de la Lourdes, Franţa unde Sfânta Fecioară Maria a apărut de 18 ori, Bernadettei Soubirous în 1858. Vom admira riviera Makarska, aici se găsesc câteva plaje excelente, acoperite cu pietriș alb (timp liber pentru baie și relaxare-in functie de timp. Coasta este străjuită de platoul muntos Biokovo, al doilea munte ca înălțime din Croația; tur pietonal al orașului stațiune Makarska, vizită și închinare la mănăstirea franciscană de la Makarska.  Cina si cazare pensiune Medjugorje.

 

Ziua 5. (joi 25.04.2019) MEDJUGORJE- SPLIT- ZAGREB  aprox 550 km

Mic dejun. Dupa micul dejun ne indreptam spre Split (numit in italiana Spalato), cel mai mare si mai important oras din Dalmatia, si cel de al doilea oras al Croatiei. Este fost oras venetian, stapanit de Venetia de prin secolul XIV si pana in 1797, iar centrul vechi istoric si Palatul lui Diocletian sunt inscrise pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO. În Split (al 2-lea oraş ca mărime din ţară) se vizitează Palatul şi Mausoleul lui Diocleţian (astăzi transformat în Catedrală), Poarta de Aur şi Templul lui Jupiter.  Drumul nostru continua pe coasta Dalmata spre Zagreb. Cina si cazare hotel 3* in Zagreb

Ziua 6. (vineri 26.04.2019) ZAGREB – BUDAPESTA- ROMANIA aprox 750 km

Mic dejun. Vizite in Zagreb in Orasul de Sus sau cel Vechi . Cladirile  aici au o vechime considerabila si stiluri arhitectonice cu adevarat deosebite. Bucurati-va de o atmosfera medievala speciala pe stradutele din Orasul Vechi.  Vedem: Biserica  Sf. Marcu,  Poarta de Piatra, cladirea Parlamentului si  Biserica Sfantul Mihail. Dupa masa ajungem in Budapesta- tur panoramic al orasului., Intoarcere in Romania unde se ajunge in cursul noptii.

Alte circuite:

Promoveaza:

facebook

Early Booking

early booking

Abonare newsletter

abonare newsletter
Daca doresti sa aflii primul totul despre ultimele oferte, last minute sau reduceri inscriere-te la newsletter:

Parteneri

booking tez tour

Vremea in statiuni

Mamaia
Varna
Budva
Heraklion
Corfu
Antalya
Barcelona
Hurghada
Tunis
Tenerife