karelly travel

Toscana - Cinque Terre - Portofino

Perioada circuit: 19.08 - 26.08
Destinatie: Florenta - Siena - Pisa - La Spezia - Lucca - Portofino
Durata: 7 nopti
Masa: Mic dejun
Transport: Avion

Toscana - Cinque Terre - Portofino


Servicii incluse:
- zboruri directe Bucuresti – Bologna si retur Milano – Bucuresti cu compania BLUE AIR
- 7 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 4* in camere standard astfel: 4 nopti in Florenta, 1 noapte La Spezia si 2 nopti in Genova
- transferuri cu autocarul aeroport Bologna – hotel Florenta si hotel Genova – aeroport Milano
- tur de oras in Florenta cu ghid local (aproximativ 3 ore)
- vizite in Pisa si Lucca cu ghid local (aproximativ 3 ore ambele orase)
- excursie de o zi la Cinque Terre cu trenul - se viziteaza 3 orase
- transport cu trenul (bilet la clasa a II-a) intre La Sapezia si orasele din Cinque Terre
- tur de oras pietonal in centrul istoric al orasului Genova cu insotitorul de grup
- insotitor roman de grup
- taxele de aeroport: 185 EURO/persoana (pot suferi modificari) 


Servicii neincluse:
- cateringul in timpul zborului
- biletele de intrare la obiectivele turistice 
- taxele de oras/ statiune pentru Italia, intre 2 Euro – 4 Euro/ persoana/ noapte. Aceste taxe se achita direct la hotel
- excursiile optionale (Siena – San Gimignano, Chianti si Portofino)
- asigurarea medicala 
- asigurarea storno (recomandata), se incheie odata cu semnarea contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice
- bacsisurile pentru soferi si ghizi locali (recomandate, aprox 15 EURO/ persoana, se achita insotitorului de grup la sosire)

Supliment camera single: 190 Euro
Oferta este valabila pentru un grup minim de 25 persoane


Detalii plecare:
Ziua 1: Bucuresti – Florenta   
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 11:00 pentru imbarcare pe zborul companiei BLUE AIR spre Bologna cu decolare la ora 13:00. Sosire in Bologna la ora 14:15 si transfer in Florenta. Dupa sosire vom face un tur pietonal de oras de aproximativ 3 ore cu ghidul local. Orasul numit “perla Renasterii” isi merita cu prisosinta locul pe harta oricarui calator, iar in timpul turului de oras veti putea admira cateva dintre cele mai renumite atractii ale orasului: Catedrala, Baptisteriul si simbolul orasului - celebrul pod Ponte Vecchio. Cazare la Hotel Mediterraneo 4* sau similar. 

Ziua 2: Florenta – orasul artelor
Mic dejun la hotel. Florenta este un oras uimitor care are multe de oferit, asadar va propunem pentru azi timp liber pentru explorarea pe cont propriu sau impreuna cu insotitorul de grup a celor mai renumite atractii ale orasului. Hotelurile sunt situate la aprox 1,5 km de Ponte Vecchio, astfel incat se poate ajunge usor la multe din atractiile turistice. Transportul intre obiectivele turistice nu este inclus. Cazare la hotel in Florenta. 

Ziua 3: Excursie optionala la Siena si San Gimignano 
Mic dejun la hotel. Excursie optionala la doua dintre cele mai reprezentative orase ale Toscanei. Oraselul medieval fortificat San Gimignano evoca imaginea Toscanei medievale mai bine decat oricare alt loc, fiind renumit pentru cele 13 turnuri construite de nobilii rivali in sec al XIII-lea. Siena este unul dintre cele mai sofisticate orase medievale cu o istorie mareata: in sec. XII-XIII Siena era unul dintre cele mai bogate orase ale Europei si era comparabil ca dimensiuni cu Parisul. Piata principala Campo este recunoscuta ca fiind una dintre cele mai frumoase din lume. Catedrala din Siena este una dintre cele mai renumite din Italia: construita din marmura alba si neagra are gravuri dintre cele mai elaborate, unele fiind realizate chiar de Michelangelo insusi. Intoarcere la Florenta. Cazare la hotel in Florenta. 

Ziua 4: Excursie optionala in regiunea vinurilor Chianti
Mic dejun. Azi va propunem o excursie optionala in pitoreasca regiunea Chianti. Adesea, Toscana devine sinonima cu aceasta regiune datorita imaginilor devenite celebre in toata lumea. Peisajul este unic: o succesiune de dealuri line acoperite de verdeata, vita de vie sau livezi de maslini, cu palcuri de chiparosi si sate cu case construite din piatra. Peisajele din Chianti sunt atat de frumoase, incat au inspirit de-a lungul timpului pictori si fotografi celebri. Este celebru drumul national SR222 numit “Chiantigiana” care face legatura intre Florenta si Siena pe care se afla multe dintre atractiile din zona. Regiunea Chianti este renumita pentru vinurile foarte bune; in timpul excursiei vom poposi la o crama unde vom avea ocazia sa degustam aceste vinuri. Cazare la hotel in Florenta. 

Ziua 5: Florenta – Pisa – Lucca – La Spezia
Mic dejun la hotel. Azi vom parasi Florenta si ne vom indrepta spre o alta regiune importanta a Toscanei: ne vom opri mai intai in orasul medieval fortificat Lucca. Orasul Lucca este renumit pentru catedrala sa, una dintre cele mai elaborate cladiri din Toscana, pentru zidurile fortificate dar si pentru faptul ca este orasul natal al compozitorului Giacomo Puccini. In continuare ne oprim in Pisa pentru a vedea celebrul turn inclinat, probabil una dintre cele mai faimoase cladiri din lume. Plecare spre zona Cinque Terre si cazare in orasul La Spezia la Hotel My One La Spezie 4* sau similar (observatie: parcarea pentru autocare este situata la aprox 400 m distanta de hotel; clientii vor parcurge aceasta distanta pe jos cu bagajele). 

Ziua 6: Excursie de o zi la Cinque Terre. La Spezia – Genova 
Mic dejun. Azi vom descoperi unul dintre secretele bine ascunse ale Italiei: Cinque Terre, denumire care se refera la cinci orase deosebit de frumoase construite pe pantele abrupte ale Rivierei Ligurice. Ne vom deplasa cu trenul intre orasele din Cinque Terre unde vom vizita trei dintre cele mai frumoase orase. Intoarcere cu trenul in La Spezia unde ne vom imbarca in autocar pentru transfer la Genova. Sosire in Genova si cazare la Hotel Starhotels President 4* sau similar. 

Ziua 7: Excursie optionala la Portofino. Dupa amiaza: Genova 
Mic dejun. Dimineata, excursie optionala in renumita statiune Portofino, loc renumit inca din vremea romanilor datorita climei sale perfecte. Azi, Portofino este locul de vacanta preferat al celebritatilor din lumea filmului, muzicii sau modei. Intoarcere in Genova unde vom face impreuna cu insotitorul de grup un tur pietonal in centrul istoric al orasului. Genova este numit si “La Superba” datorita trecutului sau glorios si este locul de nastere al lui Cristofor Columb si unul dintre cele mai importante porturi maritime din Europa. Una dintre cele mai importante atractii turistice din oras este “Strade Nuove” (strazile noi) care a fost declarata de Unesco Patrimoniu Universal datorita faptului ca este primul exemplu din Europa de planificare si dezvoltare urbana. Cazare la hotel in Genova.

Ziua 8: Genova – Milano – Bucuresti 
Mic dejun. In jurul orei 11:00 transfer la aeroportul din Milano - Linate pentru imbarcare pe zborul companiei BLUE AIR. Decolare din Milano la ora 16:05, sosire in Bucuresti la ora 19:20. Orar informative de zbor (ore locale): 
Bucuresti 13:00 – Bologna 14:15 
Milano 16:05 – Bucuresti 19:20


Informatii utile:
Termen limita de inscriere: cu 45 zile inainte de plecare. Oferta este valabila pentru un grup minim de 25 persoane participante. Pentru grup intre 24 – 20 persoane, pretul se majoreaza cu 35 Euro/ persoana. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.
In cazul in care grupul minim nu se intruneste pana la data termenului limita de inscriere, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi.
Documente necesare pentru calatorie: carte de identitate sau pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in tara.

Transferuri din provincie la/ de la aeroport (minim 2 pasageri, direct de la domiciliu): 
- 15 EURO/adult/dus-intors si 10 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PLOIESTI
- 20 EURO/adult/dus-intors si 10 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele GIURGIU, URZICENI
- 25 EURO/adult/dus-intors si 10 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TARGOVISTE
- 30 EURO/adult/dus-intors si 15 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SINAIA, PITESTI, ALEXANDRIA
- 35 EURO/adult/dus-intors si 15 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele PREDEAL, SLOBOZIA
- 40 EURO/adult/dus-intors si 20 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele BRASOV, CALARASI
- 45 EURO/adult/dus-intors si 20 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele FOCSANI, SLATINA
- 50 EURO/adult/dus-intors si 30 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CONSTANTA, CARACAL
- 55 EURO/adult/dus-intors si 30 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CRAIOVA, RM VALCEA, BRAILA, GALATI, TECUCI, FAGARAS
- 65 EURO/adult/dus-intors si 35 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele TULCEA, BACAU
- 70 EURO/adult/dus-intors si 35 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasul SIBIU
- 80 EURO/adult/dus-intors si 45 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SIGHISOARA, MEDIAS
- 95 EURO/adult/dus-intors si 50 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TG MURES

Conditii financiare:
TERMENE DE PLATA:
20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
60% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii; 
20%  din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

Alte circuite:

Promoveaza:

facebook

Early Booking

early booking

Abonare newsletter

abonare newsletter
Daca doresti sa aflii primul totul despre ultimele oferte, last minute sau reduceri inscriere-te la newsletter:

Parteneri

booking tez tour

Vremea in statiuni

Mamaia
Varna
Budva
Heraklion
Corfu
Antalya
Barcelona
Hurghada
Tunis
Tenerife