karelly travel

Venetia - Week-end cu plajă și vizite turistice

Perioada circuit: 20.09 - 23.09
Destinatie: Venetia
Durata: 3 nopti
Masa: Mic dejun
Transport: Autocar

Venetia - Week-end cu plajă și vizite turistice


Servicii incluse:
• 3 nopți cazare cu mic dejun la hotel Oceanic 3* înLido di Jesolo
• însoțitor de grup pe tot parcursul excursiei 
• transport autocar omologat curse externe


Servicii neincluse:
cina la cerere, aprox. 10 euro / persoana/ seara ( aperitiv, fel principal si desert )  
• intrări obiective turistice/ vaporetto (gondola) 
• opțional - transport cu vaporașul Punta Sabioni - Veneția - Murano - Burano - Punta Sabioni ~ 20 euro 
• opțional Padova - Verona: 25 euro/pers 
• asigurări medicale/stornoDetalii plecare:
Ziua 1 Plecare din Timișoara și Arad cu autocar omologat curse externe. Tranzitarea Ungariei –Austriei - Italiei. Sosire la Lido di Jesolo - una dintre cele mai frumoase stațiuni ale Mării Adriatice, ce se întinde de-a lungul Coastei de Nord-Est, lângă laguna Veneției, locul ideal pentru a combina odihna și relaxarea cu călătoriile sau vizitele culturale. Cazare hotel, cină.

Ziua 2 Mic dejun. Transfer cu vaporul de la Punta Sabioni, se vizitează Veneția – spunem adio asfaltului și mașinilor poluante pentru că de aici încolo nu călcăm decât pe piatră șlefuită manual cu multe secole în urmă. Trecem o mulțime de poduri și podulețe, sub care nu e decât apa sărată a Adriaticii, domolită printre casele cu prag, din care ieși pentru a sări direct în gondolă, vehicul atât de grațios încât pare desprins parcă din altă lume. Opțional cu gondola sau cu un vaporetto, după ce revenim din visare, vom porni pe Canale Grande, “Strada Principală a Orașului”, i-am putea spune, dacă nu ar fi din apa, pe ale cărei laturi sunt aliniate ca la comandă, palate renascentiste uluitor de frumoase, chiar dacă sunt scăldate la propriu în ape. Turul orașului cuprinde Piața San Marco (locul în care, în fața Catedralei San Marco și a Dogelui se revărsau darurile corabierilor ce străbăteau mările), Puntea Suspinelor, Palatul Dogilor, Bazilica San Marco, Turnul Campanile, Procurațiile, Podul Rialto sau Prefecturile Imperiale înainte de a debarca în mulțimea de porumbei de pe Debarcaderul Sclavilor, locul unde, până la 1810, sclavii africani se licitau direct de pe cheiul acesta. Opțional se face Excursie pe Insula Murano - insula sticlei ce duce renumele mețterilor de aici peste tot în lume. Vizită la un atelier (demonstrație de măiestrie de sticlărie) și apoi timp liber pentru a admira uimitoarele dantelării în sticlă ale marilor case de producție aflate pe insulă de mai bine de 700 de ani și Insula Burano – insula pescarilor și a frumoaselor broderii și dantelării. Plimbare pe micul Corso al insulei până în Piața Baldassare Gallupi unde se află Biserica și Museo dell Merletto. Seara , cumpărături- de la modă la design și la produsele alimentare tradiționale, cele mai bune magazine  din Jesolo pot fi văzute de-a lungul unei strazi petonale de  13 km. Cazare hotel, cină în Lido

Ziua 3 Mic dejun. Opțional se vizitează Padova și Verona. Se pleacă spre Padova – oraș al științelor (datorită universității din secolul al XIV-lea unde a studiat Galileo Galilei) dar și oraș al artelor (aici s-a născut Donatello, Virgiliu, Bellini sau Vasari). Se vizitează: Prato della Valle – cea mai mare piață din Europa, Basilica di Sant'Antonio, Gattamelata – mulajul în bronz al lui Donatello, zona Vechii Universități care și-a deschis porțile în 1222, Piața Signoria cu Salonul lui Palladio. Se continuă drumul spre Verona – orașul lui Romeo și al Julietei, al doilea oraș ca mărime din regiunea Veneto în ceea ce privește populația și bogățiile culturale. Se vizitează Piazza Bra cu arenele romane ce datează din secolul I, Piazza delle Erbe,  Piazza dei Signori cu celebrele morminte ale familiei Scaligeri, apoi vom poposi câteva momente în fața balconului Julietei. Seara, întoarcere la Lido di Jesolo - timp liber pentru odihnă, plimbare, eventual cumpărături. Cazare hotel.

Ziua 4 Mic dejun. Părăsim zona Veneto, cu gândul de a reveni. Sosire în Timisoara, în jurul orelor 24.

ACTE NECESARE:
 • paşaport original sau carte de identitate 
• cazier judiciar pentru însoțitorul de grup de copii 
• pentru copiii sub 18 ani – declarație notarială de la ambii părinți, după caz

Notă: Locurile vor fi rezervate în funcţie de ordinea înscrierii în agenţie. Preţul este valabil pentru grup de minimum 40 de persoane. În cazul în care vor fi mai puţini participanţi, preţul se recalculează (supliment grup mai mic de 40 pers: 20 euro/pers). Ghidul are voie să modifice programul turistic fără a schimba structura acestuia. Alte circuite:

Promoveaza:

facebook

Early Booking

early booking

Abonare newsletter

abonare newsletter
Daca doresti sa aflii primul totul despre ultimele oferte, last minute sau reduceri inscriere-te la newsletter:

Parteneri

booking tez tour

Vremea in statiuni

Mamaia
Varna
Budva
Heraklion
Corfu
Antalya
Barcelona
Hurghada
Tunis
Tenerife