karelly travel

Baan Boa Resort din Cluj oferta speciala

Perioada sejur: .. - ..
Destinatie: Phuket, Insule - Thailanda
Durata: 7 nopti
Masa: Mic dejun
Transport: Avion
Tip oferta: Standard

Baan Boa Resort

3*

Confort: 3*
Localizare
Situat la 3 metri de Patong Beach, la doar 10 minute de mers pe jos de Centrul Comercial Patong şi la 45 de minute de mers cu maşina de Aeroportul Internaţional din Phuket.
Descriere
Baan Boa Resort pune la dispoziție un restaurant şi o piscină spa în aer liber. Camerele au balcon privat cu zonă de relaxare. Se oferă acces WiFi. Camerele complexului au podea din gresie şi un amestec de mobilier modern şi tradiţional Lanna Thai.
Informatii aditionale
Situat la 3 metri de Patong Beach, Baan Boa Resort pune la dispoziție un restaurant şi o piscină spa în aer liber. Camerele au balcon privat cu zonă de relaxare. Se oferă acces WiFi.

Baan Boa Resort este situat la doar 10 minute de mers pe jos de Centrul Comercial Patong şi la 45 de minute de mers cu maşina de Aeroportul Internaţional din Phuket.

Camerele complexului au podea din gresie şi un amestec de mobilier modern şi tradiţional Lanna Thai. Fiecare cameră este dotată cu aer condiţionat, TV prin cablu şi minibar. Unele camere oferă vedere la piscină sau la mare. Hotelul pune la dispoziție room service.

Alte sejururi:

Promoveaza:

facebook

Early Booking

early booking

Abonare newsletter

abonare newsletter
Daca doresti sa aflii primul totul despre ultimele oferte, last minute sau reduceri inscriere-te la newsletter:

Parteneri

booking tez tour

Vremea in statiuni

Mamaia
Varna
Budva
Heraklion
Corfu
Antalya
Barcelona
Hurghada
Tunis
Tenerife