karelly travel

Craciun Hotel Secret Garden

Perioada sejur: .. - ..
Destinatie: Maramures, Statiuni montane, balneo - Romania
Durata: 3 nopti
Masa: Pensiune completa
Transport: Individual
Tip oferta: Standard

Hotel Secret Garden Danesti

3*

Confort: 3*

Hotelul Secret Garden 3* este situat intr-un cadru natural feeric, in peisaj de exceptie din satul Danesti.Satul Danesti se afla situat in comuna Sisesti, pe drumul de la Baia Mare catre Cavnic.

Adresa: Danesti, nr. 61, comuna Sisesti, Maramures.
 
Localizare: sat Danesti.
 
Dotari generale: 50 locuri impartite in 20 camere duble si 4 apartamente (living, dormitor, jacuzzi), bar si restaurant cu terasa, sala de conferinte cu proiector (capacitate de 50 locuri si este dotata cu sistem de sonorizare, sistem de proiectie, flipchart, aer conditionat), sala de fitness, teren de sport multifunctional,sauna, birou de schimb valutar.
 
Dotari camere: tv color, televiziune prin satelit, minibar, telefon, cabine de dus, uscator de par.
 
Servicii masa:se acorda in restaurantul Secret-Garden, categoria 3 stele, mic dejun bufet, pranzul si cina in sistem a la carte\\\'\\\'.
 
Facilitati copii: un copil cu varsta cuprinsa intre 0 si 12 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun, in cazul in care nu solicita pat suplimentar. Primul si al doilea copil in camera cu un adult beneficiaza de de o reducere de 50% la tariful net pe loc de cazare cu mic dejun inclus pe tipul respectiv de camera. In camera dubla cu doi adulti, primul copil beneficiaza de gratuitate iar al doilea de reducere 50% din tariful net al unui loc de cazare cu mic dejun inclus pe tipul respectiv de camera. A treia sau a patra persoana adulta cazata in camera dubla cu pat suplimentar sau apartament beneficiaza de 20% reducere din tariful net al unui loc de cazare cu mic dejun inclus pe tipul de camera respectiv.
 
Tratament: afectiuni ale aparatului locomotor (afectiuni reumatismale inflamatorii, degenerative, abarticulare, stari posttraumatice), afectiuni ale aparatului digestiv, afectiuni ginecologice, afectiuni otolaringologice, afectiuni ale aparatului respirator, distonii neurovegetative.
 
Alte facilitati: accesul la piscinele interioare si exterioare, sauna, sala de fitness si teren de sport (tenis/fotbal), taxa hoteliera, 2 lacuri amenajate pentru pescuit sportiv, SPA, baza tratament.

Alte sejururi:

Promoveaza:

facebook

Early Booking

early booking

Abonare newsletter

abonare newsletter
Daca doresti sa aflii primul totul despre ultimele oferte, last minute sau reduceri inscriere-te la newsletter:

Parteneri

booking tez tour

Vremea in statiuni

Mamaia
Varna
Budva
Heraklion
Corfu
Antalya
Barcelona
Hurghada
Tunis
Tenerife