karelly travel

Hotel Central 7 nopti EB 18%

Perioada sejur: .. - ..
Destinatie: Mamaia, Litoral Marea Neagra - Romania
Durata: 7 nopti
Masa: Demipensiune
Transport: Individual
Tip oferta: Early Booking

Hotel Central

3*

Confort: 3*

Adresa: Mamaia, judetul Constanta 

Situare: in apropiere de hotelurile Modern si  Iaki, la numai 50 metri de plaja. Hotelul a fost complet renovat in anul 2007. 

Dotari generale: dispune de 119 camere duble si 3 apartamente  totalizand un numar de 244 de locuri,   restaurant cu capacitate 80 de persoane in interior  si 240 de persoane pe terasa, sala de conferinte cu capacitate maxima 60 de persoane cu  dimensiuni l =5 m, L = 15m, piscina Fiesta Del Mar, descoperita, situata in fata hotelului, catre mare, adancime – treptat de la 1m la 2m; accesul gratuit si accesorii la piscina ( sezlong, umbrela) pentru turistii hotelului, terasa – restaurant cu 350 de locuri, salon de infrumusetare si relaxare, spectacole de muzica si dans, bar in incinta, spatiu de joaca pentru copii amanajat langa terasa restaurantului internet wirelless in receptie – gratuit,  farmacie ( in interiorul hotelului), seif la receptie- gratuit. 

Dotari camere:  aer conditionat, TV color cu televiziune prin cablu, frigider cu mini bar, telefon cu acces international, balcon, baie cu dus, apa calda non – stop, incalzire.

Servicii masa:
Se acorda in Restaurantul Central, categoria I, mic dejun bufet, pranzul si cina card client.

Alte servicii  fara plata: informatii privind prestarea unor servicii, mijloace de transport, spectacole, starea vremii, trezirea clientilor la ora solicitata, pastrarea obiectelor de valoare in seif, transmiterea de mesaje, predarea si expedierea corespondentei clientilor, expedierea prin “retur” la domiciliu  a scrisorilor sosite dupa plecarea clientilor, acordarea de medicamente si materiale sanitare in cadrul primului ajutor in caz de accidente, comenzi pentru taximetre, oferirea de material de propaganda si informare turistica.

Servicii cu plata: convorbiri telefonice si fax, minibar, inchiriere sala de conferinte, multiplicari de documente, organizare de banchete, receptii, mese oficiale, rezervari de locuri in alte unitati de alimentatie publica.Alte sejururi:

Promoveaza:

facebook

Early Booking

early booking

Abonare newsletter

abonare newsletter
Daca doresti sa aflii primul totul despre ultimele oferte, last minute sau reduceri inscriere-te la newsletter:

Parteneri

booking tez tour

Vremea in statiuni

Mamaia
Varna
Budva
Heraklion
Corfu
Antalya
Barcelona
Hurghada
Tunis
Tenerife