karelly travel

Hotel Dunarea 7 nopti

Perioada sejur: .. - ..
Destinatie: Mamaia, Litoral Marea Neagra - Romania
Durata: 7 nopti
Masa: Fara masa
Transport: Individual
Tip oferta: Standard

Hotel Dunarea

2*

Confort: 2*
Situare: în sudul statiunii, la 100 m de plaja, lânga parcul de distractii Aqua Magic.
Plaja: larga, nisipoasa si intrare lina în mare.

Dotari generale: 4 etaje, seif, bar cu terasa, parcare contra cost si în limita locurilor existente; 63 camere cu pat matrimonial si 62 camere duble, 10 apartamente; in camerele cu pat matrimonial spatiul nu permite introducerea patului suplimentar.

Dotari camere: camere duble: 2 paturi (un pat are dimensiuni de 0.90/1.90 cm) / pat matrimonial (patul are dimensiuni de 1.40/1.90 cm), mobilier nou, tv cablu, minibar, baie cu cada), fotolii, masuta, balcon, aer conditionat, plasa de tantari, pardoseala din gresie cu covorase; apartamente: living (canapea extensibila), dormitor (pat matrimonial dimensiuni 1.80/1.90 lei), mobilier nou, tv cablu, minibar, baie cu cada, 1 wc serviciu, aer conditionat, balcon, pardoseala din gresie cu covorase, plasa de tantari.

Servicii masa: se acorda în restaurantele Aurora, Azur,  categoria a II-a, în sistem bonuri valorice

Facilitati copii (in camera cu 2 adulti): 1 Copil cu varsta pana la 9,99 ani , beneficiaza de gratuitate la cazare daca nu solicita pat suplimentar; 2 adulti + 2 copii pana la 9,99 ani, vor achita obligatoriu 50% din pretul unui pat normal sau o taxa de 25 de lei/zi (la receptia hotelului), fara pat suplimentar. Pentru copii de la 10 pana la 13,99 ani, se va achita obligatoriu, pat suplimentar in valoare de 50% din pretul unui pat normal sau o taxa de 25 lei/zi/persoana (la receptia hotelului), fara pat suplimentar. Se va prezenta la receptie, obligatoriu, certificatul de nastere al copiilor. Peste 14 ani sunt considerati adulti si achita pret intreg. Nu se accepta pat suplimentar in dubla matrimonial.

Parcarea este contra cost si in limita locurilor disponibile. Hotelul nu are plaja privata

Nu se accepta animale de companie in hotel.

Alte sejururi:

Promoveaza:

facebook

Early Booking

early booking

Abonare newsletter

abonare newsletter
Daca doresti sa aflii primul totul despre ultimele oferte, last minute sau reduceri inscriere-te la newsletter:

Parteneri

booking tez tour

Vremea in statiuni

Mamaia
Varna
Budva
Heraklion
Corfu
Antalya
Barcelona
Hurghada
Tunis
Tenerife