karelly travel

Hotel Studio Erato 7 nopti din Timisoara

Perioada sejur: .. - ..
Destinatie: Paralia Katerini, Riviera Olimpului - Grecia
Durata: 7 nopti
Masa: Fara masa
Transport: Autocar
Tip oferta: Early Booking

Hotel Studio Erato

2*

Confort: 2*
HOTEL STUDIO ERATO este situat la o distanta de aproximativ 100 m fata de mare. Hotel Studio Erato dispune de lift, camere duble, triple si studiouri de 4 persoane(toate cele 4 persoane in aceeasi camera). 
Descriere camere: camerele au fost renovate, la inceputul anului 2017
- camere duble:  
o camera mica, dotata cu cu chicineta(pe balcon) complet echipata, frigider mic, 2 paturi (twin), aparat de aer conditionat, TV, baie cu dus, balcon mic.
 o camera mica, dotata cu cu chicineta(pe balcon) complet echipata, frigider mic, 1 pat matrimonial, aparat de aer conditionat, TV, baie cu dus, balcon
 o camera dotata cu cu chicineta(pe un perete al camerei) complet echipata, frigider mic, 1 pat matrimonial, aparat de aer conditionat, TV, baie cu dus, balcon mic.
- camere triple/studiouri de 4 persoane: sunt dotate cu cu chicineta(pe un perete al camerei) complet echipata, frigider mic, aparat de aer conditionat, TV, baie cu dus, balcon

Regim de cazare: self catering(in ziua intrarii la cazare se face curatenie in camere si se schimba asternuturile urmand ca pe perioada sejurului turistii sa se autogospodareasca pana in ziua iesirii de la cazare; baile nu sunt dotate cu prosoape, sapun si nici cu hartie igienica). 


Alte sejururi:

Promoveaza:

facebook

Early Booking

early booking

Abonare newsletter

abonare newsletter
Daca doresti sa aflii primul totul despre ultimele oferte, last minute sau reduceri inscriere-te la newsletter:

Parteneri

booking tez tour

Vremea in statiuni

Mamaia
Varna
Budva
Heraklion
Corfu
Antalya
Barcelona
Hurghada
Tunis
Tenerife