karelly travel

Makadi Palace 7 nopti din Budapesta

Perioada sejur: .. - ..
Destinatie: Makadi Bay, Makadi - Egipt
Durata: 7 nopti
Masa: All inclusive
Transport: Avion
Tip oferta: Standard

Makadi Palace

5*

Confort: 5*
Makadi Palace așteaptă turiștii la 30 km de Hurghada, în Golful Makadi. De-a lungul țărmului se întinde un recif de corali, care poate fi descoperit ușor cu echipament de snorkeling. Se recomandă folosirea papucilor de plajă. Hotelul este legat printr-o alee cu celelalte hoteluri Red Sea Hotels din zonă, Grand Makadi, Makadi Spa și Sunwing Waterworld Makadi. Deja în lobby se impune arhitectura fermecătoare a clădirii. Într-o veritabilă oază de verdeață se găsește recepția și un bar.
Makadi Mall și Joker Lounge Bar sunt cele mai bune locații pentru distracție și programe. STAN GETZT Piano Bar oferă muzică live. În complex se află mai multe piscine cu o suprafață totală de 8000 mp, și o piscină pentru copii. În lobby există acces gratuit la internet (wifi). Transfer gratuit cu autocarul până la Grand Mall-ul din Hurghada.

Camere tip Junior Suite (40 mp) cu baie dotată cu vană/duș, toaletă, aer condiționat (sezonier), TV satelit, telefon, mini-frigider, uscător de păr, colț de sufragerie. De obicei au balcon/terasă mobilată. Se cazează max. 2 adulți și 2 copii sau 3 adulți.
Camere Big Junior Suite dotate asemănător cu primele, sunt însă ceva mai mari. Se cazează max. 2 adulți și 2 copii sau 3 adulți.
Camere Grand Suite (80 mp) constau din 2 dormitoare, băi și balcon mare.

CLUB DE COPII ETI – MAXI
Pentru a delecta copiii între 4-12 ani, organizăm programe variate, 6 zile pe săptămână. Animatorii noștrii, vorbitori de germana (și engleză) au grijă de copii, fiecare vârstă își va găsi cu siguranță îndeletnicirea favorită ! Cluburile ETI – Maxi sunt disponibile în următoarele hoteluri Red Sea: Siva Grand Beach, Grand Hotel, Grand Resort, Grand Makadi, Sunwing Waterworld Makadi (Hurghada), Ghazala Gardens, Siva Sharm, Sharm Resort, Grand Hotel Sharm (Sharm el Sheikh). Toți copiii primesc cadou un tricou, o minge gonflabilă și un baticuț ETI – Maxi.
ETI BABY–SERVICE
În colaborare cu ETI – Maxi Club, ETI ajută în închirierea (se lasă cauțiune 10-20 euro) celor mai importante utilități necesare bebelușilor:
plasă contra țănțarilor
aparat de încălzit sticlă
fierbător apă
oliță
pătuț
cărucior
jocuri de ștrand

6 terenuri iluminate seara, contra cost, teren de fotbal, volei pe plajă, aerobic, gimnastică acvatică, activități sportive. Programe distractive și de divertisment. Serviciile Makadi Fitness Club și masajele sunt contra cost. 
ALL INCLUSIVE
Makadi Palace oferă all inclusive, mic dejun, prânz și cină. Snack-uri și înghețată în timpul zilei. În cadrul all inclusive se pot consuma băuturi nealcoolice non-stop. Băuturi alcoolice locale gratis între orele 10-24, contra cost în afara acestor ore.
Micul dejun - Bufet suedez în restaurantele DOME, MELANGE și DISCOVERY
Prânzul - Bufet suedez la restaurantul DOME și MELANGE. În THAI GARDEN se servesc îndeosebi salate și specialități orientale, SUNSET GRILL așteaptă oaspeții cu preparate grilate.
Cină - Bufet suedez la DOME, MELANGE și DISCOVERY, a la carte la THAI GARDEN și BOTANICAL GARDEN.
În Makadi Mall se găsesc alte 5 restaurante a la carte.
Băuturi se pot consuma în 7 baruri diferite.

Despre serviciile all inclusive, programul barurilor și restaurantelor, respectiv alte eventuale costuri suplimentare personalul hotelului oferă informații detaliate și actuale la fața locului. La masă se recomandă ținută corespunzătoare. Este obligatorie brățara all inclusive. Despre serviciile din cadrul all inclusive, programul restaurantelor și barurilor vă puteți informa la fața locului. Vă atragem atenția, că la anumite restaurante se recomandă rezervarea meselor. Unele specialități se servesc contra cost.

Alte sejururi:

Promoveaza:

facebook

Early Booking

early booking

Abonare newsletter

abonare newsletter
Daca doresti sa aflii primul totul despre ultimele oferte, last minute sau reduceri inscriere-te la newsletter:

Parteneri

booking tez tour

Vremea in statiuni

Mamaia
Varna
Budva
Heraklion
Corfu
Antalya
Barcelona
Hurghada
Tunis
Tenerife