karelly travel

Makadi Spa Hotel din Budapesta 7 nopti

Perioada sejur: .. - ..
Destinatie: Makadi Bay, Makadi - Egipt
Durata: 7 nopti
Masa: All inclusive
Transport: Avion
Tip oferta: Standard

Makadi Spa Hotel

5*

Confort: 5*
Makadi Spa este situat direct pe plaja de unde se deschide o panoramă superbă asupra Golfului Makadi. Hotelul este legat de o alee cu hotelurile Makadi Palace, Sunwing Waterworld și Grand Makadi. Dispune de ștrand propriu cu alei îngrijite și strajuit de superbi recifi de corali. Se recomandă utilizarea încălțărilor pentru ștrand.
Stilul arhitectural al complexulul prezintă un aliaj interesant între perioada engleză și cea bizantină-arabă. Arhitecții au reinventat aici lumea liniștei și al păcii, îmbinând în stil trecutul cu prezentul. Această concepție se reflectă în amenajarea celor 282 de camere suite și junior suite din clădire. Intrarea principală este tipic orientală, iar centrul de afaceri este unul ultramodern cu vedere spre lobby și piscină. Cele 2 piscine exterioare (una cu apă încălzită iarna) sunt și ele foarte elegante. Încercați pool-bar-ul sau scăldați-vă pur și simplu în piscina infinită, delectați-vă cu panorama mării !
Camera
Junior suite - camere de 50 mp, baie cu vană/duș, toaletă, aer condiționat (sezonier), TV-satelit, telefon, seif, minibar, uscător de păr, cafea și ceai. Terasă mobilată, cu vedere laterală spre mare, piscină sau grădină.
Jacuzzi suite - în plus față de tipul precedent este dotat cu jacuzzi.
Grand suite - au vedere la mare, se recomandă pentru maxim 3 adulți, o persoană pe canapea.
Pool suite – dotate cu terasă și piscină privată
Sport si agrement
Makadi Spa este o insulă a liniștei și păcii, cu multe posibilități de sport: stretching, gimnastică acvatică sau contra cost tenis, fotbal, fittness în Makadi Mall. Centrul de scufundări Aquarius se află foarte aproape. Seara se organizează programe de divertisment, cu muzică live. Centrul spa deschide în 2015.
Masa
ALL INCLUSIVE
Makadi Spa oferă all inclusive la cel mai înalt nivel: mic dejun, prânz, cină și snackuri în timpul zilei. Pentru amatorii de bucătării naționale, stau la dispoziție o serie de restaurante a la carte din care se detașeaza JASPER sau THE WORLD care oferă bufet suedez. All inclusive include consumul de băuturi nealcoolice non stop. Băuturi alcoolice locale sunt gratuite intre ora 10 și 24, în rest contra cost.
Micul dejun - a la carte în restaurantul THE VIEW sau bufet suedez în THE WORLD.
Prânzul - preparate grill în INFINITY BAR, bucate ușoare în THE VIEW, sau bufet suedez în THE WORLD
Cina - MARISCOS (pește proaspăt și fructe de mare), PARILLA (steak și bucătărie internațională), TAPAS BAR (specialități spaniole), ASIAN (specialități din Asia), JASPER (gourmand-palace). Alte 5 restaurante în MAKADI MALL.
Băuturile pot fi consumate în 7 locații.

Despre serviciile all inclusive, programul barurilor și restaurantelor, respectiv alte eventuale costuri suplimentare personalul hotelului oferă informații detaliate și actuale la fața locului. La masă se recomandă ținută corespunzătoare. Este obligatorie brățara all inclusive. Despre serviciile din cadrul all inclusive, programul restaurantelor și barurilor vă puteți informa la fața locului. Vă atragem atenția, că la anumite restaurante se recomandă rezervarea meselor. Unele specialități se servesc contra cost.

Alte sejururi:

Promoveaza:

facebook

Early Booking

early booking

Abonare newsletter

abonare newsletter
Daca doresti sa aflii primul totul despre ultimele oferte, last minute sau reduceri inscriere-te la newsletter:

Parteneri

booking tez tour

Vremea in statiuni

Mamaia
Varna
Budva
Heraklion
Corfu
Antalya
Barcelona
Hurghada
Tunis
Tenerife