karelly travel

Paste Hotel Silva

Perioada sejur: .. - ..
Destinatie: Busteni, Statiuni montane, balneo - Romania
Durata: - nopti
Masa: Mic dejun
Transport: Individual
Tip oferta: Standard

Hotel Silva

3*

Confort: 3*

Adresa : Str. Telecabinei nr. 54a, 105500, Busteni, Jud Prahova, Romania.

Localizare: Hotelul Silva a fost dat in folosinta in anul 1981. Este o constructie moderna cu arhitectura deosebita, perfect integrata in peisajul montan al statiunii. Este situat langa punctul de plecare al telecabinei Busteni-Babele catre cota 2200

Dotari generale: Hotel Silva*** Busteni asigura toate serviciile cerute de o unitate modera, inclusiv acces internet wi-fi, punând la dispozitia clientilor 248 locuri de cazare în:
Categoria 2 stele: camere duble (42); garsoniere (6); apartamente (2).
Categoria 3 stele: camere duble (68); apartamente (5).

Dotari camere: Categoria 2 stele: Toate camerele au in dotare baie sau dus, Tv-cablu, telefon cu acces intern si intenatonal, respectiv frigider în apartamente si garsoniere. Categoria 3 stele: Toate camerele au in dotare baie sau dus cu feon, Tv-cablu, telefon cu acces intern si intenatonal, minibar, mobilier modern; acces camera wing card.

Servicii masa: mic dejun inclus (bufet) in valoare de 20 lei, restul meselor sistem bonuri valorice, obligatoriu minim demipensiune.
La sosirea in statiune, toti turistii vor achita suma de 3 lei/pers. (taxa salvamont) si 5% din c-val primei nopti de cazare (taxa de statiune).


Facilitati copii:
Pentru 1 copil de pana la 9,99 ani se asigura cazarea gratuit in camera parintilor.
Pentru 2 copii de pana la 9,99 ani se achita 50% din contravaloarea unui loc de cazare si vor locui in aceeasi camera cu parintii.
Copiii cu varste pana la 9,99 ani vor achita 50% din contravaloarea micului-dejun (10 lei/zi la care se adauga comisionul agentiei).

Alte facilitati: 4 Sali de conferinta fiecare dotata cu: mobilier modular, retroproiector, flipchart, acces internet ; Un salon restaurant cu orchestra (240 locuri); terasa; bar; parcare auto pazita;terenuri de sport multifunctionale cu suprafata sintetica si instalatie de nocturna; centru de închiriere echipamente sportive. În holul hotelului se afla Club Bar Silva, cu o capacitate de 70 de locuri.
BAZA SPORTIVA a Complexului Silva*** Busteni pune la dispozitia amatorilor si a cluburilor sportive 2 terenuri (pentru tenis, volei, baschet, fotbal-tenis, sau miniforbal) cu suprafata sintetica „SOMMER” si instalatii de nocturna.

În imediata apropiere a Hotelului Silva*** Busteni va sta la dispozitie o baza de antrenament si refacere, modernizata conform cerintelor internationale, formata din: Sala pentru : gimnastia, karate box, baschet handbal, volei, badminton, tenis de câmp si tenis de masa, Sala de forta, Sauna.

Alte sejururi:

Promoveaza:

facebook

Early Booking

early booking

Abonare newsletter

abonare newsletter
Daca doresti sa aflii primul totul despre ultimele oferte, last minute sau reduceri inscriere-te la newsletter:

Parteneri

booking tez tour

Vremea in statiuni

Mamaia
Varna
Budva
Heraklion
Corfu
Antalya
Barcelona
Hurghada
Tunis
Tenerife