karelly travel

Renaissance Phuket Resort & Spa din Cluj

Perioada sejur: .. - ..
Destinatie: Phuket, Insule - Thailanda
Durata: 7 nopti
Masa: Mic dejun
Transport: Avion
Tip oferta: Standard

Renaissance Phuket Resort & Spa

5*

Confort: 5*
Localizare
Renaissance Phuket Resort & Spa se află la 16 km de Aeroportul Internaţional Phuket, la 1 minut pe jos față de plajă.
Descriere
Renaissance Phuket Resort & Spa oferă unităţi de cazare de lux situate pe nisipurile albe ale plajei Mai Khao. Pune la dispoziţie şi o piscină mare în aer liber, trasee de jogging şi de ciclism şi 5 restaurante.
Informatii aditionale
Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Renaissance Phuket Resort & Spa oferă unităţi de cazare de lux situate pe nisipurile albe ale plajei Mai Khao. Pune la dispoziţie şi o piscină mare în aer liber, trasee de jogging şi de ciclism şi 5 restaurante.

Fereastra din podea până în tavan oferă multă lumină naturală. Baia luxoasă are cadă separată, cabină de duş şi articole de toaletă premium. Vilele cu piscină au piscină privată, pentru cât mai multă intimitate.

Sunt disponibile diverse activităţi de agrement pentru toate vârstele, inclusiv cursuri de yoga, pilates, box thailandez şi tururi cu bicicleta.

Restaurantul Loca Vore serveşte mic dejun şi meniu à la carte. Oaspeţii pot savura mâncăruri thailandeze delicioase la restaurantul Takieng.

Renaissance Phuket Resort & Spa se află la 16 km de Aeroportul Internaţional Phuket. Se pot oferi servicii de transfer la plaja Patong şi la oraşul Phuket, la un cost suplimentar. 

Alte sejururi:

Promoveaza:

facebook

Early Booking

early booking

Abonare newsletter

abonare newsletter
Daca doresti sa aflii primul totul despre ultimele oferte, last minute sau reduceri inscriere-te la newsletter:

Parteneri

booking tez tour

Vremea in statiuni

Mamaia
Varna
Budva
Heraklion
Corfu
Antalya
Barcelona
Hurghada
Tunis
Tenerife