karelly travel

Siva Grand Beach 14 nopti din Budapesta

Perioada sejur: .. - ..
Destinatie: Hurghada, Hurghada - Egipt
Durata: 14 nopti
Masa: Fara masa
Transport: Avion
Tip oferta: Last Minute

Siva Grand Beach

4*

Confort: 4*
Siva Grand Beach este situat direct pe plaja nisipoasă, având un ştrand superb, cu apa care se adânceşte treptat. Este ideal pentru familii. Centrul staţiunii este la 8 km, există transfer gratuit. Hotelul confortabil dispune de 550 camere. În lobby se află recepţia şi cele 2 restaurante principale. La piscină este un restaurant-grill, diverse baruri şi magazine. Aqua Center direct pe plajă. În grădina frumos amenajată se află o piscină cu apa dulce şi încălzită iarna. Piscină separată pentru copii. În SIVA MALL-ul din apropiere se găsesc bănci, restaurante, baruri şi magazine, o cafenea internet, salon de coafură şi înfrumuseţare, farmacie şi un dispensar medical. Specialitatea SIVA MALL este o cafenea orientală şi un restaurant libanez.
 Camere FAMILIALE: camere de 32 mp cu 2 dormitoare, în cladirea principală cu vedere spre mare sau piscină. Se cazează max. 2 adulţi şi 3 copii sau 3 adulţi şi 2 copii.
Camere JUNIOR SUITE: camere de 22 mp, în clădirea principală cu vedere parţial la mare şi piscină. Sunt dotate cu baie cu vană/duş, WC, aer condiţionat (sezonier), telefon, seif, TV satelit, minibar, uscător de păr, fotoliu şi balcon mobilat. Se cazează max. 3 adulţi sau 2 adulţi şi 2 copii.
Camere DELUXE: camere de 19 mp, de asemenea în cladirile cu un etaj, au aceleaşi dotări ca BUNGALOW-urile, însa sunt mai spaţioase. Se cazează max. 2 adulţi.
Camere BUNGALOW: camere de 16 mp, se situează pe partea din dreapta şi stânga al complexului, în clădiri cu un etaj. Toate camerele au baie cu vană, WC, aer condiţionat (sezonier), telefon, seif, TV satelit, minibar, uscător de păr, terasă mobilată sau balcon francez. Se cazează max. 2 adulţi.
CLUB DE COPII ETI – MAXI
Pentru a delecta copiii între 4-12 ani, organizăm programe variate, 6 zile pe săptămână. Animatorii noștrii, vorbitori de germana (și engleză) au grijă de copii, fiecare vârstă își va găsi cu siguranță îndeletnicirea favorită ! Cluburile ETI – Maxi sunt disponibile în următoarele hoteluri Red Sea: Siva Grand Beach, Grand Hotel, Grand Resort, Grand Makadi, Sunwing Waterworld Makadi (Hurghada), Ghazala Gardens, Siva Sharm, Sharm Resort, Grand Hotel Sharm (Sharm el Sheikh). Toți copiii primesc cadou un tricou, o minge gonflabilă și un baticuț ETI – Maxi.
ETI BABY–SERVICE
În colaborare cu ETI – Maxi Club, ETI ajută în închirierea (se lasă cauțiune 10-20 euro) celor mai importante utilități necesare bebelușilor:
plasă contra țănțarilor
aparat de încălzit sticlă
fierbător apă
oliță
pătuț
cărucior
jocuri de ștrand
Masă de pingpong, beach-volley, aerobic, gimnastică acvatică, fotbal pe plajă, masaj (contra cost). Programe de animaţie, posibilităţi de sport, jocuri şi concursuri, seara muzică live.
 ALL INCLUSIVE
Se servește mic dejun, prânz, cină, snack-uri, înghețată și pizza. De asemenea se pot consuma 24 ore din 24 băuturile locale nealcoolice. Cele alcoolice (locale) se servesc între orele 10-24, în rest contra cost.
Micul dejun
Bufet suedez bogat în restaurantele SHAMS și AMAR. Mic dejun ușor în restaurantul LE TERRACE.
Prânzul
Se servește în restaurantele POOL GRILL și BEACH GRILL. Bufet bogat în OASIS BEACH
Cina
Bufet internațional variat în restaurantele SHAMS, AMAR și OASIS BEACH (este necesară rezervare).
În Siva Mall din vecinătate se găsesc alte restaurante a la carte.
Băuturile pot fi consumate în 6 locatii. 

Despre serviciile all inclusive, programul barurilor și restaurantelor, respectiv alte eventuale costuri suplimentare personalul hotelului oferă informații detaliate și actuale la fața locului. La masă se recomandă ținută corespunzătoare. Este obligatorie brățara all inclusive. Despre serviciile din cadrul all inclusive, programul restaurantelor și barurilor vă puteți informa la fața locului. Vă atragem atenția, că la anumite restaurante se recomandă rezervarea meselor. Unele specialități se servesc contra cost.


Alte sejururi:

Promoveaza:

facebook

Early Booking

early booking

Abonare newsletter

abonare newsletter
Daca doresti sa aflii primul totul despre ultimele oferte, last minute sau reduceri inscriere-te la newsletter:

Parteneri

booking tez tour

Vremea in statiuni

Mamaia
Varna
Budva
Heraklion
Corfu
Antalya
Barcelona
Hurghada
Tunis
Tenerife