karelly travel

Suite Hotel Atlantis din Budapesta

Perioada sejur: .. - ..
Destinatie: Corralejo, Fuerteventura - Spania
Durata: 7 nopti
Masa: All inclusive
Transport: Avion
Tip oferta: Last Minute

Suite Hotel Atlantis

4*

Confort: 4*
Acest complex all inclusive este situat la 50 de metri de plaja Corralejo, pe coasta de nord a insulei Fuerteventura. Oferă 7 piscine, un centru de fitness, un centru spa şi suite mari, cu balcon privat. Accesul la WiFi este disponibil gratuit în toate zonele.

Suitele elegante și moderne de la Suite Hotel Atlantis Fuerteventura Resort au aer condiționat, pardoseală din gresie și mobilier elegant. Sunt dotate cu TV prin satelit, frigider și port USB, iar baia privată are uscător de păr.

Suite Hotel Atlantis Fuerteventura Resort are 4 restaurante, dintre care unul tip bufet, 2 restaurante cu tematică și 1 restaurant dedicat în exclusivitate persoanelor cazate în unitățile Premium Club doar pentru adulți. De asemenea, complexul are 6 baruri, inclusiv un cocktail bar şi un snack bar la piscină. Proprietatea oferă o zonă Premium Club doar pentru adulți, care include o terasă la soare și o zonă de relaxare cu paturi balineze și șezlonguri, precum și camere și servicii destinate exclusiv oaspeților cu vârsta mai mare de 16 ani.

Printre facilitățile de agrement disponibile la Atlantis Fuerteventura se numără un amfiteatru, iar echipa de animatori a hotelului organizează pe tot parcursul zilei o varietate de activități. Există și cluburi care oferă activități pentru copii și adolescenți. În plus, oaspeţii au la dispoziţie un club exclusivist situat pe plajă și un supermarket. Serviciul de transfer la plaje este gratuit. Aeroportul Fuerteventura este la 40 de minute cu maşina de hotel. 

Alte sejururi:

Promoveaza:

facebook

Early Booking

early booking

Abonare newsletter

abonare newsletter
Daca doresti sa aflii primul totul despre ultimele oferte, last minute sau reduceri inscriere-te la newsletter:

Parteneri

booking tez tour

Vremea in statiuni

Mamaia
Varna
Budva
Heraklion
Corfu
Antalya
Barcelona
Hurghada
Tunis
Tenerife