karelly travel

Sunwing Waterworld Makadi 7 nopti din Budapesta

Perioada sejur: .. - ..
Destinatie: Makadi Bay, Makadi - Egipt
Durata: 7 nopti
Masa: All inclusive
Transport: Avion
Tip oferta: Last Minute

Sunwing Waterworld Makadi

5*

Confort: 5*

Hotelul nou al lanțului RED SEA HOTELS, cu un aquaparc propriu se situează direct pe plajă din Makadi Bay (nisip si corali). Locul este ideal pentru snorkeling, se recomandă folosirea papucilor de ștrand. Hotelul este legat printr-o alee cu celelalte hoteluri Red Sea Hotels din zona, Grand Makadi, Makadi Spa și Makadi Palace. Barurile și restaurantele din Makadi Mall oferă multe posibilități de distracție.
Resortul de lux a fost construit în stil oriental, acest stil reflectăndu-se deja în lobby, în amenajarea recepției și lobby-barului. În complex mai funcționează o serie de baruri, unele cu terasă. De asemenea se pot savura aici specialitățile a multor restaurante cu profil național și internațional.
Distracția este asigurată de Show Barul de pe aleea de lângă plajă. Lungimea totală a toboganelor din aquapark este de peste 500 m. Cascade, piscine de odihnă și piscine cu valuri fac peisajul acvatic și mai atractiv. Iarnă mai multe piscine pot fi încălzite. În apropierea piscinei de agrement se găsește o farmacie și mai multe magazine mici. Transfer gratuit cu autocarul la Grand Mall-ul din Hurghada.
 
aquaparc imens cu tobogane
piscină cu apă încălzită
unitate pentru nefumători
centru de scufundări Aquarius
restaurant pentru familii, cu bufet suedez pentru copii

ALL INCLUSIVE
Sunwing Waterworld Makadi oferă în cadrul conceptului all inclusive mic dejun, prânz și cină, iar în timpul zilei snacks-uri, înghețată și prăjituri. Băuturile nealcoolice locale se pot consuma 24 de ore din 24, cele alcoolice între 10 și 24. În afara acestei perioade sunt contra cost.
Micul dejun - Bufet suedez în restaurantul FINO
Pranzul - Bufet internațional, specialități germane și elvețiene în grădina de bere, restaurant italian și mexican a la carte și un restaurant grill.
Cina - În afară de restaurantele deschise și la prânz, turiștii pot alege din alte 5 restaurante a la carte în Makadi Mall.
Băuturile pot fi consumate în 7 baruri diferite.
În unitate nu se fumează, fumatul se permite doar pe aleea de pe plajă și pe strand.
 
Despre serviciile all inclusive, programul barurilor și restaurantelor, respectiv alte eventuale costuri suplimentare personalul hotelului oferă informații detaliate și actuale la fața locului. La masă se recomandă ținută corespunzătoare. Este obligatorie brățara all inclusive. Despre serviciile din cadrul all inclusive, programul restaurantelor și barurilor vă puteți informa la fața locului. Vă atragem atenția, că la anumite restaurante se recomandă rezervarea meselor. Unele specialități se servesc contra cost.

Alte sejururi:

Promoveaza:

facebook

Early Booking

early booking

Abonare newsletter

abonare newsletter
Daca doresti sa aflii primul totul despre ultimele oferte, last minute sau reduceri inscriere-te la newsletter:

Parteneri

booking tez tour

Vremea in statiuni

Mamaia
Varna
Budva
Heraklion
Corfu
Antalya
Barcelona
Hurghada
Tunis
Tenerife