karelly travel

Thavorn Beach Village Resort & Spa Phuket sin Cluj

Perioada sejur: .. - ..
Destinatie: Phuket, Insule - Thailanda
Durata: 7 nopti
Masa: Mic dejun
Transport: Avion
Tip oferta: Standard

Thavorn Beach Village Resort & Spa Phuket

5*

Confort: 5*
 Localizare
Este la 3 minute pe jos față de plajă, la 10 minute de mers cu mașina de Patong și de Kamala Beach. Proprietatea este situată la 40 de minute de mers cu maşina de Aeroportul Internaţional Phuket
Descriere
Bungalourile cu aer condiţionat au balcon privat și vedere la mare, piscină sau grădină. Acestea sunt dotate cu TV prin satelit, frigider şi cadă.
Informatii aditionale
Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Thavorn Beach Village & Spa oferă bungalouri în stil thailandez, amplasate pe un domeniu cu vegetație tropicală, de-a lungul Golfului Nakalay și beneficiază de vedere la Marea Andaman. Pune la dispoziție o piscină mare de tip lagună și facilități de fitness. Accesul la conexiunea WiFi este gratuit.

Thavorn Beach Village se află la 10 minute de mers cu mașina de Patong și de Kamala Beach. Proprietatea este situată la 40 de minute de mers cu maşina de Aeroportul Internaţional Phuket şi pune la dispoziție o parcare gratuită. Oaspeților li se oferă un serviciu gratuit de transfer spre Patong, disponibil conform unui program fix.

Bungalourile cu aer condiţionat au balcon privat și vedere la mare, piscină sau grădină. Acestea sunt dotate cu TV prin satelit, frigider şi cadă.

Oaspeții pot beneficia de masaje tradiționale thailandeze la Chann Spa.

Marisa Terrace oferă oaspeților posibilitatea de a lua masa lângă piscină și servește preparate internaţionale, iar restaurantul Old Siam, care beneficiază de vedere la plajă, oferă specialităţi thailandeze. De asemenea, oaspeţii pot lua masa la Crocodile Pool Bar sau pot beneficia de preparate la grătar în vilă. 

Alte sejururi:

Promoveaza:

facebook

Early Booking

early booking

Abonare newsletter

abonare newsletter
Daca doresti sa aflii primul totul despre ultimele oferte, last minute sau reduceri inscriere-te la newsletter:

Parteneri

booking tez tour

Vremea in statiuni

Mamaia
Varna
Budva
Heraklion
Corfu
Antalya
Barcelona
Hurghada
Tunis
Tenerife