karelly travel

The Grand Makadi 7 nopti din Budapesta

Perioada sejur: .. - ..
Destinatie: Makadi Bay, Makadi - Egipt
Durata: 7 nopti
Masa: All inclusive
Transport: Avion
Tip oferta: Last Minute

The Grand Makadi

5*

Confort: 5*
Grand Makadi așteaptă turiștii la 30 km de Hurghada, cu 302 camere. Este legat printr-o alee cu celelalte hoteluri Red Sea Hotels din zonă, Makadi Spa și Sunwing Waterworld Makadi. Hotelul are ștrand propriu care se recomandă amatorilor de snorkeling datorită biodiversității extraordinare a recifilor de corali din apropiere.
Complexul constă din mai multe clădiri legate între ele. În lobby-ul frumos amenajat este recepția, un mic magazin, un lobby-bar, un bar cu terasă cu privire spre gradină și piscină cu apă încălzită.
Hotelul Grand Makadi se caracterizează printr-o diversitate culinară remarcabilă: puteți savura bucătăria internațională, italiană, sandvișuri și specialități orientale. Lobby-barul și room-service-ul este accesibil non-stop. În lobby și în sala de petreceri este acces gratuit la internet. Transfer gratis cu autocarul la Grand Mall-ul din Hurghada.
Camere deluxe (35 mp) dotate frumos și comod. Sunt dotate cu minibar, TV-satelit, telefon, seif, aer condiționat și balcon, baie cu vană sau duș, toaletă și uscător de păr. Se cazează maximum 2 adulți.
Camere junior suite (40 mp) dotate asemănător cu primele, sunt însă mai spațioase și dotarea se completează cu un colțar comod. Se cazează maxim 3 adulți sau 2 adulți și 1 copil, pe pat suplimentar.
Camere familiale (cca. 50 mp) sunt dotate asemănător, au un dormitor separat. Se cazează max. 2 adulți și 3 copii
Camere tip pool-villa (cca. 50 mp) sunt asemănătoare cu primele, au acces direct la piscină. Se cazează 2 adulți cu 1 copil sau 3 adulți.
CLUB DE COPII ETI – MAXI
Pentru a delecta copiii între 4-12 ani, organizăm programe variate, 6 zile pe săptămână. Animatorii noștrii, vorbitori de germana (și engleză) au grijă de copii, fiecare vârstă își va găsi cu siguranță îndeletnicirea favorită ! Cluburile ETI – Maxi sunt disponibile în următoarele hoteluri Red Sea: Siva Grand Beach, Grand Hotel, Grand Resort, Grand Makadi, Sunwing Waterworld Makadi (Hurghada), Ghazala Gardens, Siva Sharm, Sharm Resort, Grand Hotel Sharm (Sharm el Sheikh). Toți copiii primesc cadou un tricou, o minge gonflabilă și un baticuț ETI – Maxi.
ETI BABY–SERVICE
În colaborare cu ETI – Maxi Club, ETI ajută în închirierea (se lasă cauțiune 10-20 euro) celor mai importante utilități necesare bebelușilor:
plasă contra țănțarilor
aparat de încălzit sticlă
fierbător apă
oliță
pătuț
cărucior
jocuri de ștrand
6 terenuri iluminate seara, contra cost, volei pe plaja, aerobic, gimnastică acvatică, activități sportive. Programe distractive și de divertisment. Transfer gratuit la centrul de scufundări.
ALL INCLUSIVE
Se servește mic dejun, prânz, cină, snack-uri, înghețată. De asemenea se pot consuma 24 ore din 24 băuturile locale nealcoolice. Cele alcoolice (locale) se servesc între orele 10-24, în rest contra cost.
Micul dejun - Bufet suedez in restaurantele LEONARDO și LAGOON.
Prânzul - Bufet suedez la LAGOON, a la carte în POOL ISLAND, STARFISH (specialități de grill), LEONARDO (specific italian), MERMAID (cu bucate destinate copiilor)
Cina - Bufet suedez la LAGOON, a la carte la POOL ISLAND, LEONARDO si TARBOUSH (profil oriental) În Makadi Mall se găsesc alte 5 restaurante a la carte.

Băuturi se pot consuma în 5 baruri diferite.

Despre serviciile all inclusive, programul barurilor și restaurantelor, respectiv alte eventuale costuri suplimentare personalul hotelului oferă informații detaliate și actuale la fața locului. La masă se recomandă ținută corespunzătoare. Este obligatorie brățara all inclusive. Despre serviciile din cadrul all inclusive, programul restaurantelor și barurilor vă puteți informa la fața locului. Vă atragem atenția, că la anumite restaurante se recomandă rezervarea meselor. Unele specialități se servesc contra cost.

Alte sejururi:

Promoveaza:

facebook

Early Booking

early booking

Abonare newsletter

abonare newsletter
Daca doresti sa aflii primul totul despre ultimele oferte, last minute sau reduceri inscriere-te la newsletter:

Parteneri

booking tez tour

Vremea in statiuni

Mamaia
Varna
Budva
Heraklion
Corfu
Antalya
Barcelona
Hurghada
Tunis
Tenerife