karelly travel

Vila D\'Yvet fosta Amor

Perioada sejur: .. - ..
Destinatie: Paralia Katerini, Riviera Olimpului - Grecia
Durata: - nopti
Masa: Fara masa
Transport: Autocar
Tip oferta: Last Minute

Vila D\'Yvet fosta Amor

3*

Confort: 3*
Vila Amor este situata in zona centrala a statiunii Paralia Katerini, la numai 100 m de plaja si are dotari moderne care asigura confortul turistilor. Este recomandata familiilor cu copii, dar si celor care doresc sa se bucure de numeroasele posibilitati de distractie din jur: taverne, restaurante, baruri, magazine, discoteci. Camerele au bai proprii  (dus, WC), balcon, TV, aer conditionat, bucatarie complet utilata.
 
AVANTAJE: ZONA CENTRALA A STATIUNII, CAMERE SI BALCOANE FOARTE SPATIOASE, LIFT,  WIRLESS GRATUIT, PROGRAME TV ROMANESTI, DISTANTA MICA FATA DE PLAJA, SITUATA CHIAR LANGA AGENTIA DE TURISM PARTENERA , UNDE PUTETI SA BENEFICIATI DE ORICE INFORMATIE
 

NOTA: Pe durata sejurului NU se asigura: curatenia in camere, schimbarea lenjeriei, evacuarea gunoiului;  Camerele se ocupa dupa ora 14.00 si se elibereaza pana la ora 09.00.
La preluarea camerei turistii sunt obligati sa verifice integritatea bunurilor si buna functionare a instalatiilor si sa informeze AGENTIA PARTENERA pentru orice neregula constatata ; orice defectiune sau lipsa depistata ulterior li se poate imputa de catre AGENTIE.

Alte sejururi:

Promoveaza:

facebook

Early Booking

early booking

Abonare newsletter

abonare newsletter
Daca doresti sa aflii primul totul despre ultimele oferte, last minute sau reduceri inscriere-te la newsletter:

Parteneri

booking tez tour

Vremea in statiuni

Mamaia
Varna
Budva
Heraklion
Corfu
Antalya
Barcelona
Hurghada
Tunis
Tenerife