karelly travel

Vila Mare del Sol

Perioada sejur: .. - ..
Destinatie: Paralia Katerini, Riviera Olimpului - Grecia
Durata: 7 nopti
Masa: Fara masa
Transport: Autocar
Tip oferta: Last Minute

Vila Mare del Sol

3*

Confort: 3*
Situata in Paralia, la 100 m de plaja, intr-o zona linistita, vila dispune de 19 studiouri, duble, triple si cvadruble dotate cu baie proprie (dus, WC), TV satelit, chicineta complet utilata, frigider, balcon, aer conditionat . Baile sunt dotate cu prosoape si hartie igienica. Schimbarea lenjeriilor se poate face o data pe sejur la cererea clientilor (daca este nevoie).
 

AVANTAJE: CAMERE SPATIOASE, PROSOAPE IN BAI CARE SE SCHIMBA DE CATE ORI E NEVOIE LA RECEPTIE, HARTIE IGIENICA IN BAI,  WIRLESS  GRATUIT,  PROGRAME TV ROMANESTI, DISTANTA  MICA FATA DE PLAJA,  AUTOCARUL AJUNGE PANA IN FATA VILEI,  PROPRIETAR FOARTE AMABIL.
 

NOTA: Pe durata sejurului NU se asigura: curatenia in camere, schimbarea lenjeriei, evacuarea gunoiului;  Camerele se ocupa dupa ora 14.00 si se elibereaza pana la ora 09.00.
La preluarea camerei turistii sunt obligati sa verifice integritatea bunurilor si buna functionare a instalatiilor si sa informeze RECEPTIA pentru orice neregula constatata ; orice defectiune sau lipsa depistata ulterior li se poate imputa de catre PROPRIETAR.

Alte sejururi:

Promoveaza:

facebook

Early Booking

early booking

Abonare newsletter

abonare newsletter
Daca doresti sa aflii primul totul despre ultimele oferte, last minute sau reduceri inscriere-te la newsletter:

Parteneri

booking tez tour

Vremea in statiuni

Mamaia
Varna
Budva
Heraklion
Corfu
Antalya
Barcelona
Hurghada
Tunis
Tenerife